fredag 25 september 2015

Lära och gå vidare

Torsk i Alvesta. 6-4 blev det till slut.

Det började ju bra och när man fick höra resultatet efter en period (1-3) så kändes det fint.
Andra perioden verkar dock ha lämnat en del frågetecken. Precis som mot Osby så släppte man tre puckar på rad, Skillnaden denna gången var att ledningen inte var lika stor idag.
När OIK sen kvitterade i slutdelen av andra så trodde jag nog att OIK skulle ta tillbaka matchen men så blev det tyvärr inte och Alvesta fixade segern med två mål i slutperioden.

Hoppas man ser detta som en liten "ögonöppnare". OIK är en av seriefavoriterna men jobbet kommer inte att göra sig självt.
Nu ska man inte gräva ner sig för en torsk i en träningsmatch mot ett annat förväntat topplag men när serien är igång så gäller det att göra bra ifrån sig under 60 minuter.
Vi lägger förlusten idag i lärande-facket och så hoppas vi på nya friska tag i sista träningsmatchen mot Osby på söndag.

Jacob Bøgelund verkar återigen ha gjort bra i från sig och min känsla är att han kan bli ett utropstecken redan i höst. Kul också att Belmin stänker in puckar mest varje gång nu.