onsdag 23 september 2015

Några in och några ut

Det har hänt en del saker i truppen de senaste dagarna.

Två backar har lämnat och det är inte mycket att säga om det. Wennström nyttjade en klausul i sitt kontrakt och tog chansen i Tyringe istället och André Olsson kommer satsa på studier så vi får tacka dem för tiden i klubben.

Backsidan ser i dagsläget lite tunn ut när man tittar på antalet backar A-truppen. Endast 4 seniorbackar finns med för tillfället.

Man lär ju plocka in i alla fall en back till och sen blir det nog juniorer på resterande platser.
Det ska bli intressant att se vilka av dem som tar chansen. Så här långt är det ju Daniel Bech, Anton Gullers och Sebastian Nilsson som har fått chansen i träningsmatcherna. Sen har vi ju Philip Andersson som varit skadad men som säkert kommer få chansen att visa upp sig när han är i full form med tanke på att han var med redan i fjol. Sen finns det säkert ännu fler som knackar på dörren till A-laget

På forwardssidan är det raka motsatsen och här finns nu 13 spelare i A-truppen.
Rasmus Willman har fått sitt try out-kontrakt omvandlat till ett vanligt kontrakt.
Belmin Mesanovic har beslutat sig för att köra en säsong till i OIK och Viktor Nilsson anslöt i slutet på förra veckan.
Lägg därtill att vi har fyra juniorer som testat i ett par träningsmatcher så här finns gott om valmöjligheter.

Ni har säkert sett att jag gått igenom de flesta av de andra lagen i serien här på bloggen och jag skulle vilja påstå att OIK:s forwardsbesättning är den klart vassaste och bredaste.
När backsidan är klar så kommer den också hålla bra klass och toppar som Lindarv och Samuelsson är inget annat lag i serien i närheten av.
Å så har vi Dennis i målet som utan tvekan är en av de vassaste i serien.

Osby och Värnamo är de lag som återstår att gås igenom i Seriekollen och när det är gjort kommer jag lägga fram mitt tips av serien.

Skadeläget i truppen just nu är att Oliver Johnsson troligtvis är borta några dagar och i övrigt är alla friska och krya.

/Ole

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar