söndag 27 september 2015

Bron, seger och förlust

Vi börjar off topic med lite Tv-snack.
Den magnifika (åtminstone sett till säsong 1 och 2) serien "Bron" drog igång ikväll igen. Äntligen får man väl säga. MEN, jag saknar den danska polisen Martin som ju varit en av huvudpersonerna tidigare. Hoppas verkligen man lyckas ersätta honom. Skådespelarinsatsen på Saga Norén är dock lysande. Säsong 3 blir nog bra den också.

Åter till hockeyn och dagens genrep mot Osby. Känslan är väl att man fick precis det svar man ville från denna matchen. Förlust och sex insläppta mot Alvesta i fredags var väl inte direkt var man hoppas och trott där.
Men Hellas lovande bättring och så blev det också bara två dagar senare. Fem gjorda och noll insläppta får ses som ett bra genrep inför premiären på onsdag.
Belmin noteras för ett mål igen. Måste säga att han varit en riktigt positiv överraskning så här långt. Att kanadensarna levererar är både bra och väntat.
Extra härligt att Dennis fick hålla nollan med!

Nu väntar Värnamo i seriepremiären på onsdag. Det blir en väldigt bra värdemätare direkt då de troligen kommer vara ett lag i den övre delen av tabellen denna säsongen.

Vi väntar ju tillökning i familjen och beräknad dag var igår vilket gör att vi är på övertid nu. Dessutom så känns det som att onsdagens premiär kan vara i fara för min del. Dålig tajming får man säga men jag får ta det på mig. Blir det fler barn i framtiden så ska det banne mig bli en sommarfödsel.

J18 mötte Pantern borta i deras andra seriematch idag. Dessvärre blev det förlust med 5-2. Men man var bra med i matchen och Pantern avgjorde med två mål sent i matchen. OIK:s mål stod Bøgelund och Knez för.
Bara att ta nya tag där och nästa match är redan på torsdag då man möter Jonstorp hemma i HBM Arena.

Nu avslutar vi denna helgen med en kopp kaffe och lite slötittande på NFL.

/Ole

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar