torsdag 1 oktober 2015

En bra start

Härligt med seger direkt i premiären.
Det är ju alltid lite nervöst innan en premiär när man inte riktigt vet var laget står.
Värnamo spås ju tillhöra toppen av serien så därför känns ju en 4-1 seger mot dem riktigt bra.
Målskyttar Harrison 2, Rolandsson och Lindarv.

Första perioden var bra från OIK:s sida med bra fart och gott om målchanser men några mål blev det inte. Tre skott i stolpen däremot.
I den andra perioden var Värnamo det piggare laget men nu fick OIK utdelning här i stället. Ett tidigt mål och två sena gjorde att ledningen var 3-1 inför sista.
Där har man rätt bra kontroll och dessutom fixar man ett fjärde mål halvvägs genom perioden.

En stabil seger helt enkelt.

Harrisons 3-1 mål var inte helt olikt det mål som Tommy Salo släppte in mot Vitryssland. En riktig tavla.

Nu har laget en ledig torsdag innan man på fredag laddar om inför söndagens bortamatch mot Motala.

Riktigt glädjande med 625 pers på plats en onsdag. Det var inte många gånger förra säsongen som vi gick över det antalet trots att det då var en division högre.

Intervjuer med Coach Hellas och tvåmålsskytten Ryan efter matchen:

Övriga resultat: Alvesta-Jonstorp 2-3 sd, Nittorp-Lund 2-5, HA 74-Motala 6-3 och Mjölby-Osby 2-1.

4 av mina 5 vinnartips vann ikväll med andra ord. Förutom OIK så gjorde HA 74, Mjölby och Lund vad de skulle. Endast Alvesta missade då de torskade hemma mot Jonstorp.

Noterar att Mjölbys Emil Lagerkvist ordnade ett match penalty redan efter 57 sekunder. Därmed väntar dom från diciplinnämnden och minst en matchs avstängning.
I matchen mellan Nittorp-Lund åkte tre spelare ut på 10-minutersutvisningar för "Dangerous equipment" i den första perioden. Undrar vad som var så farligt...