söndag 18 oktober 2015

Dags för ny uppgift

Då var det dags för match igen.
Denna gång heter uppgiften Jonstorp på bortaplan. 
Förhoppningsvis går det bättre för seniorerna än vad det gjorde för juniorerna igår.
J20 mötte då Jonstorp hemma och hade ledningen med 3-1 inför den sista perioden. Dessvärre så vann Jonstorp den sista perioden med 3-0 och därmed matchen med 4-3.
Det innebär att J20 har inlett serien med två uddamålsförluster.

Apropå juniorerna så har J18 hemmamatch mot Nässjö idag kl 14. 

Om vi återgår till seniorerna så är det ju en viktig match som väntar idag. Jonstorp har två poäng mindre än OIK men precis som OIK så har de bara förlorat en match så här långt. Två av deras segrar har dock kommit på overtime/straffar.
Ett par förändringar har vi i truppen idag. Tommie Samuelsson är inte med och in på backsidan kommer Sebastian Nilsson. Bland forwards så kommer Jacob Bøgelund in i stället för Søren Dietz Larsen. Gissningsvis så spelar Søren med J18 idag.
Inte heller Anton Olsson som varit inlånad från KHK:s J20-lag finns med. Så idag är det 3 packpar och 4 kedjor som gäller.

Två av matcherna denna omgången har redan spelats. I fredags vann Alvesta över Osby med 4-3 och igår blev det 3-2 efter overtime mellan Ha74-Nässjö.

Övriga matcher idag:
Mjölby-Nittorp
Nittorp ryckte upp sig och tog första segern senast. Tror inte det blir två raka då Mjölby ska vara lite för bra här.

Motala-Lund
Lund har imponerat så här långt och även om det förr eller senare kommer en motgång så tror jag inte den kommer idag utan man kan nog besegra nykomlingen borta.

Värnamo-Boro/Vetlanda
Detta lär bli en jämn match. Båda lagen förlorade sina senaste matcher och vill ha revansch. Chansar på att hemmalaget drar det längsta strået.

Så ska vi säga segrar för Mjölby, Lund, Värnamo och OIK idag?

/Ole

1 kommentar:

  1. Följer dagens matcher och det får mig att fundera: I vilket skede eller hur långt låter klubben det gå innan man byter ut tränare/tränarna?

    SvaraRadera