onsdag 7 oktober 2015

Sammanfattning av kvällens omgång

Fick inte speciellt många rätt när jag tippade kvällens matcher i hockeytvåan.

Värnamo besegrade som väntat Nittorp även om det blev något jämnare än jag trodde (3-2)

Motala slog Nässjö med 6-3. Det började annars bra för Nässjo som ledde med 3-1 ett tag (alla tre målen av Henrik Jönsson) men sen ville inte Marcus Schelin i Motala vara sämre så han skickade också in tre mål och vände på matchen till Motala.

Boro/Vetlanda tog tredje raka segern när de slog Alvesta med 4-2.

Mjölby slog HA 74 borta med 6-4. Även här hittar vi en tremålsskytt. Fabian Bohman i HA74 gjorde tre mål i PP men det hjälpte alltså inte.

Kvällens märkligaste rapportering hittar vi från matchen Lund-Jonstorp. Matchen slutade 2-3 efter straffar.
Vad sägs om skottstatistiken:
Period 1: 1-1
Period 2: 3-1
Period 3: 12-5
Overtime: 3-1
Straffläggning; 0-1

Stod lagen bara och tittade på varandra i de två första perioderna?
Dessutom var tredje perioden slut ca 20;45 enligt rapporteringen (rekordtidigt?) men sen drog det ut på tiden. Overtime tog 1,5 timme att genomföra och straffläggningen 30 minuter.
Lär har varit en tålmodig publik.... :)

Mörrum tog sin första seger i Hockeyettan när man slog Varberg. Det krävdes att Andreas Ernebrand (fd Svensson) som väntat klev in i båset.

I natt drar NHL igång! Hyggligt intressanta matcher direkt dessutom med bla Toronto-Montreal och Chicago-NY Rangers.