fredag 20 november 2015

Jobbet gjort, tre poäng med hem

OIK gjorde precis det man skulle ikväll och hämtade hem tre poäng från bortamatchen mot Osby.
Man hade stenkoll på matchen i de två första perioderna. Sen släppte man in hemmalaget lite i den sista perioden men segern var aldrig i fara.
Å nu har vi dubblat antalet segrar på bortaplan!
Även om det var jumbon vi mötte så är det starkt att svara upp för förväntningarna som fanns inför denna matchen där man ju bara skulle ta full pott. Å det med en hel del spelare borta.

Stort plus också till alla Olofströmare på plats! Det levererades både på isen och på läktaren ikväll.

Tre väldigt viktiga poäng var det. Nu är vi bara tre poäng efter plats 3 och 4 med 8 matcher kvar. Dessutom spelas 5 av dessa 8 matcherna på hemmaplan. Å vi börjar redan på söndag när Mjölby kommer på besök.
Å där har vi verkligen revansch att utkräva. Vi minns 9-3 snytingen på bortaplan förra gången vi mötte dem.

Så nu ser vi till att ta oss till HBM Arena på söndag!

Kapten Lindarv klev fram och visade vägen idag. 3 mål och 1 assist noterade han. Därmed har han gjort 18 poäng på 14 matcher och med det är han den backen i serien som gjort flest poäng.
Roligt också för Hytten som nu har två vinster på sitt konto. Vi ska ha i tanken att han ju inte lirat "på riktigt" på två säsonger. Den slajdande Hytten levererar!

Alvesta-Värnamo slutade 5-3.

J18 spelade mot Halmstad igår. Tyvärr förlorade man med 1-8. Vad som är lite anmärkningsvärt från den matchen är att OIK släppte in två mål bakåt med en man mer på isen inom loppet av 13 sekunder.