En mycket viktig trepoängare som togs ikväll.
7-3 hemma mot Motala och vi hänger på lagen ovanför Alltvåanstrecket.
6 hemmamatcher har nu resulterat i 6 segrar och full pott med 18 poäng.

Härligt och se att comebackande Niklas Persson fick sätta två baljor idag, båda i PP dessutom. Även Viktor Nilsson skickade in två puckar. Övriga målskyttar var Viktor Green, Robin Rolandsson och Belmin Mesanovic.
Men mest härligt är det att Torbjörn "Hytten" Viktorsson kliver in och plockar en vinst till sin statistik. En riktig legend väl värd segern!
Kul även för unge Sören Dietz Larsen som noterade två assists. Kapten Lindarv svarade för tre passningspoäng.

Innan dagens match noterade vi att OIK haft ett skralt PP på slutet med 1 mål på de senaste 14 försöken.
Idag höjde man sig rejält och gjorde 2 mål i PP på 3 chanser!
OIK har dragit på sig många utvisningar på slutet (8 i senaste matchen) och mötte idag seriens bästa lag i PP.
Då visade man prov på bra disciplin och tog bara två utvisningar på hela matchen och de kom sent. Dessutom klarade man av båda boxplayen.

Nästa match är på fredag mot Osby.
På bortaplan.
Då är det dags att jaga bort bortaspöket!
Å ska sanningen fram så är det bara tre poäng som gäller mot Osby med tanke på att de har skrapat ihop 1 poäng på 13 matcher. Så är det bara. Men inget kommer gratis.
Vad som är riktigt roligt är att Steelers Support har fyllt en buss till denna bortamatchen och man jobbar nu på att fylla en till. Så se till att hänga på till Osby på fredag. Resan kostar bara 50 spänn. Kontakta Jennie via sms på tel 0709583898 om du vill boka plats!

Då jag inte kunde vara på plats idag blir det inga videointervjuer. Men Coach Hellströms kommentar om matchen finns på officiella hemsidan.

I övrigt i serien noterar vi:
HA74-Osby 5-1
Osby pallade i två perioder, sen kom raset i tredje. Noterar att Borglin gjorde sitt första mål för säsongen.
Nässjö-Värnamo 3-4 e str
Nittorp-Boro 4-6
Miks Komuls i hemmalaget drabbades av 2 min utv för delay of game - goal celebration efter 40:00. En märklig utvisning å inget mål gjordes vid den tiden...
Mjölby-Jonstorp 7-4
Seriefinalen kändes avgjord efter första perioden då Mjölby hade 3-0.
Alvesta-Lund 3-8
Hemmalaget hade 3-1 efter första. Sen gjorde Lund 0-7 på de två sista perioderna och vann enkelt.

Sammanfattningsvis så slog alla mina förhandstips från inlägget i förmiddags in!