onsdag 2 december 2015

Långt mellan inläggen

Det är långt mellan kladdandet här nu men det är mycket att stöka med för tillfället.

Söndagens match mot Jonstorp har vi lagt till handlingarna och tyvärr blev vi ju utan poäng där. Chanser saknades dock inte i den matchen och nog skulle vi haft poäng med oss där.

Nya tag ikväll när Nässjö kommer på besök till HBM Arena.
Å nu finns inte mycket att välja på. Tre poäng är det som gäller om vi fortfarande ska vara aktuella för en Alltvåanplats. Dessutom behöver vi lite hjälp från andra lag men det gäller att göra sitt eget jobb först.

2-1 torskade vi med borta mot Nässjö. Det ska inte ske igen.

Glädjande nog så har man full trupp tillgänglig idag (Willman och Persson undantaget men de har ju inte varit med speciellt mycket ändå). Det innebär alltså att Dennis Karlsson är tillbaka i målet efter sin skada. Han lär vara heltaggad efter sitt ofrivilliga uppehåll och att det är moderklubben som står för motståndet ikväll.

Jag är på plats och kör lite liverapportering här: OIK-Nässjö Live

I övrigt ikväll:
Mjölby-Alvesta
Kan nog bara sluta på ett sätt. Hemmaseger.

HA74-Nittorp
Tror på hemmaseger även här.

Jonstorp-Värnamo En mkt viktig match för OIK:s del. Vi hoppas på lite hjälp från Värnamo eftersom Jonstorp nu är 3p före OIK. Jag tror dock Jonstorp vinner matchen.

Motala-Boro/Vetlanda
Även här skulle OIK behöva lite hjälp. Boro är 6 p före OIK nu och det vore bra om Motala kunde ta en seger här. Boro är dock vassa borta och blir nog för tuffa.

Lund-Osby
Vet inte vad som skulle hindra Lund från att vinna detta ganska komfortabelt.


/Ole

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar