onsdag 2 december 2015

Kassaskåpssäkert

Seger med 6-2 mot Nässjö.
Tre poäng in på kontot och idag var segern aldrig i fara.
Även fast man tappade lite fart i andra perioden så hade man full koll på tillställningen och Nässjö hade inte något att komma med.

Man frågar ju sig lite hur i hela friden vi kunde förlora matchen mot dem på bortaplan...

Dagens flopp var annars publiksiffran. 253 pers måste vara den sämsta på många många många många år.

Andre Leclair har nu sett riktigt pigg ut i ett par matcher och han är klart på väg uppåt. Tycker även att Mattias Nilsson gör en klart bra match idag.
Å att Tommie Samuelsson är general i egen zon vet vi redan. Idag var han även på hugget framåt vid ett par tillfällen.
Ett fint förarbete till 5-2 målet och även ett skott i stolpen i sista perioden.

OIK gjorde sitt och tog de tre poängen man skulle ta.

Tyvärr fick vi ingen hjälp av Värnamo som förlorade mot Jonstorp trots att man vann skotten med 53-26 på bortaplan!
Å i Jonstorp blixtrade man idag till och presenterade en publiksiffra för första gången. Bravo!

Kvällens knall är ju utan tvekan Osbys seger med 3-2 hemma mot Lund! Man vände till seger i den sista perioden och avgörandet kom i PP med 12 sekunder kvar!
Osby är nu stekheta med två raka segrar efter den horribla inledningen med 1 poäng på 14 matcher och sparkad tränare.

Å vad i hela friden har hänt med Motala?
Förlust med 10-0 senast mot Lund och det följdes ikväll upp med en 7-0 förlust mot Boro/Vetlanda.
0-17 på två matcher alltså! Häpnadsväckande illa!