fredag 15 januari 2016

Ett mål

Ja ibland är det allt som behövs.
Speciellt när man har en målvakt som spikar igen helt och hållet. Dennis gör en riktigt bra match mellan stolparna och får en välförtjänt nolla.

OIK skapade gott om chanser idag, bland annat 4st 2 mot 1 lägen och ett friläge men effektiviteten är inte där den ska vara för tillfället.
5 mål på 4 matcher är förstås för lite samtidigt som PP inte har kommit igång efter jul.
Det är två bitar som behöver fixas till.

Defensivt sköter man det klart bra idag och Boro skapade inte speciellt många chanser i period 1 och 3.

Idag var det krigarinstinkten som ordnade tre poäng och på söndag hoppas vi det lossnar lite framåt också.

I övrigt i serien:
Vänersborg-Mjölby 7-6 sd
Hemmalaget ledde med både 4-1 och 5-2 men till slut stod det 6-6 efter tre perioder. Vänersborg lyckades dock greja segern i overtime.

Hanhals-Lund 2-1
Lund hade ledningen men Hanhals vände och påbörjade en ny segerrad efter förlusten senast.

Bäcken-Kungälv 3-4 e str
Kungälv fixade fjärde raka segern och toppar tabellen efter fyra omgångar.